Letní tábor Loučka 2011

Letní táborový pobyt LOUČKA 2011

Skončil školní rok a natěšené děti se už nemohly dočkat letních táborů.

Naše zařízení jich nabídlo dětem hned několik.

Především za odpočinkem a zábavou se rozjelo 29 dětí do krásného prostředí v Loučce. Za jejich bezpečnost a přípravu bohatého programu odpovídali tři tety a jeden strejda. Celodenní péči též zajišťovala paní kuchařka, která nám připravovala chutná a zdravá jídla.

Báječný pobyt zaměřený na sportování, soutěže a totální relaxaci v hravosti jsme si užívali už první týden v červenci

Do komfortně vybaveného areálu s uzavřenou zahradou plnou her, koloběžek a kol jsme si přivezli dobrou náladu a spoustu očekávání.

Starší děti nejlépe poznaly okolní přírodu během vyjížďky na kolech v doprovodu tety. Mladší děti se ponořily do soutěží na koloběžkách tak, že zapomněly zlobit. Společně jsme využívali znalostí při turistických vycházkách do lesa a třešňové aleje. Velkým lákadlem bylo pohodové koupání v rybníku, kde jsme trávili parné dny. Mohli jsme navštěvovat místní fotbalový areál s dětským hřištěm, kde děti využívaly nekonečnou energii. Pronikly do základů horolezectví, vyřádily se na průlezkách a houpačkách. Mezi zábavné večery patřila stezka odvahy a sportovní soutěže. Děti se moc těšily na poslední diskotéku. Slavilo se, jásalo se, trsalo. Poslední večer. Poslední večerka. Spánek.

Po cestě domů děti snily o krásných zážitcích a příjemně stráveném slunečním táboře.


Novinky

Kalendář akcí